Coș de cumpărături

Modalități de plată

Plata produselor comandate prin intermendiul site-ului se poate face în 2 variante:
Cu ordin de plată în contul nostru :  NR CONT………….
SAU
Ramburs la curierul care face livrarea comenzii la adresa de livrarea specificată de dumneavoastră în formularul de comandă.
Plata se face în LEI
FIIND PRODUSE EXECUTATE LA COMANDA  SE VA PERCEPE UN AVANS DE ZECE PROCENTE DIN VALOAREA TOTALA COMANDATA PE CARE SE VA EMITE FACTURA.
Termenul de livrare al comenzii se calculeaza din ziua incasarii avansului!
. Valoarea produselor este cea din momentul confirmării scrise ( pe email) sau telefonică a comenzii.
Livrarea
Livrarea produselor comandate se poate face personal de către vânzătorii în limita a 100 km contra cost sau prin curier .

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

In cazul optiunii de plata „Online prin card bancar” veti fi redirectionat catre pagina securizata a procesatorului de plati unde veti completa un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra.

– Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” dezvoltat de organizatiile de carduri Visa/MasterCard si care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca al celor realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

– „3-D Secure” asigura in primul rand ca nicio informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la niciun moment de timp, pe serverele magazinului virtual.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision de la detinatorul de card!

Deschide chat
Bună ziua. Cu ce vă putem ajuta?
Call Now Button